Pamoja Coffee ondersteunt middels koffie niet alleen de koffieboeren in Burundi, maar ook lokale ontwikkelingsprojecten. Met de aanschaf van onze koffie kunnen wij samen impact maken in de levens van anderen!

Komende periode ondersteunen wij het Embrace Center in Burundi. We zijn hier zelf geweest en willen de mooie mensen die hier werkzaam zijn helpen om het goede werk wat ze doen voor kinderen voort te kunnen zetten.

 

"Together we changes lives through coffee"

 - Pamoja Coffee

 


Het Embrace Center

Het Embrace Center staat in een arme wijk van Bujumbura en wil graag een veilige plek zijn, waar een groep nu voormalige straatkinderen zich kunnen gaan ontwikkelen. De groep bestaat nu uit 27 kinderen die dagelijks  voeding, kleding en medische zorg ontvangen, schoolbenodigdheden en huiswerkbegeleiding krijgen en zich daarnaast kunnen ontspannen op het terrein. De kinderen komen 's ochtends om een ontbijt te nuttigen, gaan naar school, krijgen een voedzame lunch, doen hun huiswerk en gaan aan het eind van de middag weer naar huis. Embrace Burundi streeft er naar de kinderen op zo'n manier te begeleiden dat ze uiteindelijk zelfredzaam zullen zijn.